Back in the days when she lived at her uncle’s house, Lucy already knew what she could become. She would be independent, far away form her cranky uncle.
A sour man…

Lucy would distance herself from the world she grew up in. She would be different, she would look at the world with a fresh eye.

She wouldn’t be trash, or cheap for that matter. She is tough.
For herself but also for her environment.

Lucy would forever follow her gut feeling.
She wasn’t little.
She was fresh and classy.

by Lil’ Lucy

Lil’ Lucy session lager
0,4L – 5,90
0,5L – 7,40
1L – 14,-

Food & Drinks
26 June
Comedy Night i.s.m Camaretten
Emiel van der Logt, Victor Luis van Es, Roel C. Verburg

Comedy Night i.s.m. Cabaretfestival Cameretten

Line up:
MC: Emiel van der Logt
Act: Victor Luis van Es
HL: Roel C. Verburg

De eerste Comedy Night van 2019 komt eraan!
Op woensdag 26 juni hebben we weer een lachwekkend programma voor je! Claim een goeie plek waar je kan genieten van de comedians in combinatie met een lekker koud biertje. Lachen gegarandeerd, en gratis toegankelijk zoals je van ons gewend bent.

DJ begint om 19:00 om op te warmen, showtime is om 20:30 uur. DJ support by Heaz.

Emiel van der Logt:
Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam en de Zwarte Cross. Na de finalistentournee van Cameretten 2014 heeft Emiel de smaak van het theater te pakken. Dit seizoen staat hij met zijn solovoorstelling Serieus?! in de Nederlandse theaters.

Victor Luis van Es:
Victor is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn eigen onkunde, zijn twijfels en zijn dromen. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen kan Victor mooi en grappig vertellen, dat doet hij dan ook zonder rem en schaamte.
Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgegroeid met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. Hij gaat voorbij aan de simpele vooroordelen tussen mannen en vrouwen, Neder- of buitenlanders.

Roel C. Verburg:
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door.

Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij oa op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht en recent als vaste gast in Howard Komproe’s onelinerprogramma Padoem Patsss.

Hij speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, poppodia, theaters en concertzalen alsmede meerdere malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.

30 June
Chillhop Summer Essentials
Moods, Saib, Yasper, Franky Sticks

Chillhop Music presents Summer Essentials at Biergarten Rotterdam

15:00 – 21:00 [Free entrance]

Days are getting warmer and longer, enough reason for a refreshing Summer Sunday afternoon at Biergarten with sunny tunes by Chillhop DJs.

To cool you off there will be water games organised by HangOver SunDays all day with some prizes.

Pixsweet & Matcha Mafia will bring extra refreshment with Custom Ice Pops, Hangover/Detox Lemonade…

A Chillhop Music stand will be there to get yourself some Chillhop Vinyl and other Summer goodies.

LINE UP

Moods (NL, DJ Set)
https://soundcloud.com/moodsprod

saib. (MAR, DJ Set)
https://soundcloud.com/saib_eats

Yasper (NL, DJ Set)
https://soundcloud.com/yasperrr

Franky Sticks (NL, DJ Set)
https://soundcloud.com/frankysticks
▬▬▬▬▬
Artwork by Tristan Gion
https://www.behance.net/tristan-gion

Group Reservations


#biergartenrotterdam