Categories
Uncategorized

Biergarten <3 Pleinbioscoop

Pleinbioscoop Rotterdam is negentien zomeravonden film in het hartje van de stad en speciale vertoningen van 7 t/m 25 augustus 2019 in het Museumpark. Bijzondere film op een bijzondere locatie. Claim jouw plekje bij de grootste openluchtbioscoop van Rotterdam. 

Bij een portie mosselen op woensdag tijdens Hustle your mussel of bij aankoop van een Magic rock brewery speciaal bier krijg jij gratis een stoeltje voor de Pleinbios! 

Hapje eten voor de film begint?  

De Pleinbioscoop op het Museumplein begint na zonsondergang rond 21:00. Perfect om voor die tijd een hapje te eten. Kom op woensdagen mosselen eten, of check hier het menu als je trek hebt in een van Biergarten’s burgers. Hot tip: de Sowiesonacho burger is een hele goeie..! 

Biergarten’s favoriete films bij de Pleinbioscoop 

De klassieker The Terminator 2 (!) met Arnold Schwarznegger maakt ons erg blij, maar ook debuutfilm Mid90’s van Jonah Hill willen we je niet onthouden.  

The Terminator 2 

Sequels zijn zelden beter dan het origineel, maar in de Terminator-serie is dit toch echt het geval. Dit meesterwerk van spektakelregisseur James Cameron is de perfecte actiefilm. Hasta la vista, baby 

VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2019 

Zonsondergang: 20:49 
Start voorprogramma: 21:19 
Start Hoofdfilm: 21:27 
Duur Film: 130 minuten 
Verwachte eindtijd: 23:40 

Mid90’s

Los Angeles, jaren negentig. De dertienjarige Stevie (Sunny Suljic) ontdekt het skateboarden en maakt eindelijk vrienden – al zijn het wel wat eigenaardige jongens. Fijn, subtiel coming-of-age-drama. 

WOENSDAG 14 AUGUSTUS 2019 

Zonsondergang: 21:08 
Start voorprogramma: 21:38 
Start Hoofdfilm: 22:03 
Duur Film: 85 minuten 
Verwachte eindtijd: 23:30 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *